2016. április 17., vasárnap

Tegyünk az érmeszesedés megszűnéséért!

Az erek elmeszesedése ugyan nagyon veszélyes, kezelése és megelőzése mégis egyszerű. Írtunk már párszor a citrom, sokak számára eddig ismeretlen hatásairól, de úgy tűnik, a lehetőségek tárháza kifogyhatatlan. Íme egy példa, mi történik, ha fokhagymával készítjük. Egyszerűen hihetetlen, hogy némelyik betegséget mennyire egyszerű megelőzni, vagy éppen azokból meggyógyulni.


Hozzávalók:
12 gerezd fokhagyma
2 db citrom
4 dl víz


Elkészítés: A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk, aprítjuk. A citromot apróra vágjuk, majd mixerben összedaráljuk a fokhagymával. 4 dl vizet felforralunk, majd a mixerben lévő összedarált masszához öntjük és összekeverjük. Szitán átszűrjük – fémmel ne érintkezzen a citromsav miatt, főleg ne alumíniummal – lecsöpögtethetjük. Üvegbe töltjük és hűtőben tároljuk. A napi egy kupica fogyasztása ajánlott reggeli előtt.
Már 2 heti alkalmazása után érezhető a test regenerálódása. A meszesedés csökkenhet, a hatásai akár el is múlhatnak. Egy 2 hetes kúra után tartsunk egy hét szünetet, majd a kúrát megismételhetjük. A citrom segítségével a fokhagyma kellemetlen szagát nem fogjuk annyira érezni, és egy gyors fogmosással el is tüntethető.
Ínyencek egy kis mentát vagy borsmentát tehetnek bele, érdekesen hat az ízére.

Figyelem: Az orvosi kezelést nem váltja fel, de nagyban segítheti azt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése